Optimera ditt inomhusklimat med ett ventilationsfilter

Det är väl dokumenterat att dålig inomhusluftkvalitet påverkar hälsan. Dålig inomhusluftkvalitet är problematisk eftersom den i värsta fall leder till ohälsa, andningsproblem, allergier och astma.

Ren luft och rena filter är därför viktiga på alla områden – inte minst inom industri- och läkemedelssektorn. JL Filtersystem tillverkar och levererar alla typer av filterelement för alla tillämpningsområden, t.ex.

  • Läkemedelsindustrin
  • Industriell produktion
  • Kontor
  • Sjukhus
  • Verkstäder

Med ventilationsfilter från JL Filtersystem är du garanterad ett bra inomhusklimat oavsett användningsområde.

Undvik skador på din anläggning

När ventilationsfiltren är igensatta måste den del av systemet som transporterar luften arbeta mycket hårdare för att bibehålla samma transportnivå.

Detta kräver mycket kraft och leder till att ditt operativsystem skadas eller i värsta fall brinner ut.

Att byta filter med rätt intervall sparar däremot kraft och optimerar systemets energi.

Ett ventilationsfilter från JL Filtersystem är billigt att byta och ser till att din produktion går så smidigt som möjligt med ren luft.

HVAC filtre - Ventilationsfilter​ til Medicinalbranchen, Industriproduktion, Kontorer, Sygehuse og Værksteder
Rulle med materiale til ventilationsfilter der giver ren luft

Beställ ditt ventilationsfilter från din erfarna servicepartner

Filter från JL Filtersystem är den billigaste formen av underhåll av din utrustning och det bästa sättet att undvika skadliga partiklar i ditt inomhusklimat.

JL Filtersystem består av ett team av mycket erfarna yrkesmän, och du är därför garanterad de bästa och mest kompetenta råden och vägledningen dygnet runt. Vi kommer gärna ut till dig och inspekterar dina nuvarande filter och ger råd.

Du får en servicepartner som är bekant med de allra flesta byråer och som inte är bunden till specifika produkter. Det innebär att du får det ventilationsfilter som är helt rätt för dina behov och ditt användningsområde.

Ring oss på +45 30 92 96 10 eller fyll i kontaktformuläret på den här sidan. En av våra erfarna montörer, tekniker eller ingenjörer guidar dig till din optimala filterlösning eller service. 

Köp kvalitetsfilter till alla applikationer.

Stort lager. Bra priser.

JL Filtersystem har utvecklat en omfattande databas med fler än 235 000 filtertyper och maskinlistor. Vår avancerade sökfunktion hjälper dig och gör det möjligt att hitta precis det filter som du letar efter. Oavsett om det är ett originalfilter eller ett ersättningsfilter. Det är avgörande för JL Filtersystem att leverera filter av allra högsta kvalitet. Det garanterar dig hög kvalitet, bättre prestanda, längre livstid och färre driftstopp på din maskin. Vi har ett omfattande lager och kan leverera dagligen till väldigt bra priser.

Hitta ditt filter:
Rulla till toppen

Prøv vores database med mere end 35.000 filtertyper​