Filtrera ditt vatten felfritt med processfilter från JLF.

Varför är det så viktigt att filtrera vätskor? För det första för att minimera föroreningar och skydda miljön. För det andra sparar det tid och resurser.
I tillverkningsföretag är det till exempel viktigt att vattnet filtreras ordentligt eftersom det förlänger produktionsutrustningens livslängd och garanterar att du upprätthåller specifikationerna för produktkvalitet.
Förlängd livslängd innebär mindre underhållskostnader för dig och du är säker på att din slutprodukt är av högsta kvalitet.
Du sparar många resurser när du väljer att installera ett kvalitetsfilter. I en allmän industriell produktion med korrekt och högkvalitativ filtertillämpning minskar din totala kostnad för filtrering avsevärt.

Korrekt filteranvändning kan snabbt mätas

Vattenfiltrering har blivit en viktig del av den danska industrin. Genom att använda rätt filter och vattenreningssystem kan man snabbt mäta en kostnadsbesparing på underhållet. En vattenreningsanläggning kan bland annat avlägsna kalk, partiklar och olja.

På JL Filtersystem levererar vi processfilter för alla typer av anläggningar, olja, glykol, färg/lack mm. Det är bara fantasin som sätter gränserna. Vi tillhandahåller lösningar för filtrering av dricksvatten för hushåll, rederier och andra platser. Orsaker till att det behövs filtreringar kan vara föroreningar, kalk eller andra omständigheter.

Vi levererar filter för:

  • Filtrering av kylvatten för kyltorn
  • Livsmedelsindustri
  • Bryggerier
  • Tvätteriindustrin
  • Fönsterputsning
  • Värmeväxlare
  • Och många andra industrier
Filtre til filrering af vand

Fullständig vägledning och professionell know-how

JL Filtersystem har under många år arbetat med filterlösningar för industri, offshore, fabriker och sjöfart.

Vi har därför också många års erfarenhet av industrifilter, när du väljer oss som affärspartner får du också en professionell sparringpartner och rådgivare med en stor kunskapsbank och know-how.

Vattnet i Norden är mycket hårt och innehåller extremt mycket kalk. Med rätt lösning kan du minska innehållet av kalk och ockra från gamla rör samt många andra partiklar från ditt dricksvatten och processvatten. Detta ger dig en renare vardag.

Be oss om råd om du vill veta mer om möjligheterna med JLF High Quality Filters.

Ta dagens bästa beslut och välj JL Filtersystem som din nästa leverantör av processfilter. Ring +45 30 92 96 10 eller använd kontaktformuläret på den här sidan för att få veta mer.

Köp kvalitetsfilter till alla applikationer.

Stort lager. Bra priser.

JL Filtersystem har utvecklat en omfattande databas med fler än 235 000 filtertyper och maskinlistor. Vår avancerade sökfunktion hjälper dig och gör det möjligt att hitta precis det filter som du letar efter. Oavsett om det är ett originalfilter eller ett ersättningsfilter. Det är avgörande för JL Filtersystem att leverera filter av allra högsta kvalitet. Det garanterar dig hög kvalitet, bättre prestanda, längre livstid och färre driftstopp på din maskin. Vi har ett omfattande lager och kan leverera dagligen till väldigt bra priser.

Hitta ditt filter:
Rulla till toppen

Prøv vores database med mere end 35.000 filtertyper​