ARGO HYTOS filter och hydrauliska ventiler

JL Filtersystem är din professionella importör och leverantör av ARGO HYTOS-filter och hydrauliska ventiler av bästa kvalitet.

  • Filtren och ventilerna är några av de bästa på marknaden.
  • Originalfilter och -ventiler garanterar dig lång livslängd, precision och snabb service.
  • Vi importerar och säljer ARGO HYTOS filter och hydrauliska ventiler till både grossister och slutanvändare.
  • Du är garanterad den bästa filterkvaliteten från ledande leverantörer i Europa och USA.

Ring 30 92 96 10 eller fyll i kontaktformuläret på den här webbplatsen för att få veta mer om sortimentet och beställa dina kvalitetsprodukter.

ARGO HYTOS - när du inte vill kompromissa med filterkvaliteten

Billiga filter har färre lager, vilket innebär att de ofta har en kortare livslängd än kvalitetsfilter, du behöver då avsätta resurser för att byta ut de billiga filtren oftare.
Med ARGO HYTOS-filter behöver du aldrig kompromissa med driftsstabiliteten och du är säker på att få en produkt av rätt kvalitet.
Filtren är av extra hög kvalitet. De har upp till 7 lager av olika filtermedia, vilket gör dem till några av de mest robusta på marknaden, dessa lager förlänger filtrens livskvalitet.

ARGO HYTOS Hydrauliska filterhus

På samma sätt som filtren är ARGO HYTOS-husen av mycket hög kvalitet, de används ofta som originalfilter i olika funktioner, så det kommer förmodligen att kännas bekant för dig. På JL Filtersystem är vi glada över att ha distributionen av ARGO HYTOS, det garanterar att våra kunder får en högkvalitativ produkt som uppfyller de höga kraven i moderna tillämpningar, därmed kan vi hjälpa våra kunder att bibehålla garantin på sina anläggningar.

Andningsfilter från ARGO HYTOS

ARGO HYTOS har några av de bästa ångfiltren på marknaden, de avvisar fukt som kan göra stor skada på din hydrauliska tank, vilket kan resultera i driftstopp, ångfiltren från ARGO HYTOS filtrerar luften med ett patenterat medium och ger en mycket ren luft för din hydraulolja.

Ditt andningsfilter är förmodligen det viktigaste filtret på din applikation, utan ett rent och bra andningsfilter kommer din applikation inte att kunna fungera optimalt, med andningsfilter från ARGO HYTOS är du garanterad ett kvalitetsfilter. Med ett icke-servat andningsfilter är risken stor att din olja utsätts för föroreningar, antingen i form av partiklar eller i form av fukt. Partiklar kan orsaka stora skador på dina cylindrar, tätningar och andra rörliga delar i ditt hydraulsystem, fukt kan förstöra din olja och omedelbart minska smörjigheten och kommer med tiden att orsaka onödiga haverier, stillestånd och höga kostnader.

Köp kvalitetsfilter till alla applikationer.

Stort lager. Bra priser.

JL Filtersystem har utvecklat en omfattande databas med fler än 235 000 filtertyper och maskinlistor. Vår avancerade sökfunktion hjälper dig och gör det möjligt att hitta precis det filter som du letar efter. Oavsett om det är originalfilter eller ersättningsfilter, vi lägger stort fokus vid att JL Filtersystem skall leverera filter av allra högsta kvalitet. Det garanterar dig hög kvalitet, bättre prestanda, längre livstid och färre driftstopp på din maskin. Vi har ett omfattande lager och kan leverera dagligen till väldigt bra priser.

Hitta ditt filter:
Rulla till toppen

Prøv vores database med mere end 35.000 filtertyper​