Filter från Donaldson, Stauff, Mahle, Filtration Group, Hengst Filtration (Rexroth), Afpro, JLF High Quality Filter

- bara det bästa är tillräckligt bra för våra kunder

På JL Filtersystem använder vi de bästa och mest innovativa filtertillverkarna. Vi kompromissar inte med kvaliteten. I nära samarbete med våra leverantörer har vi utvecklat vårt eget filtermärke “JLF High Quality Filter”. När du väljer JLF High Quality Filter får du ett kvalitetsfilter som bidrar till att dina slitdelar håller längre. På så sätt undviker du de flesta haverier.

Förutom vårt eget varumärke har vi starka leverantörer som Donaldson, Stauff och Mahle. Filtration Group, Hengst Filtration (Rexroth), Afpro Filters och många andra. Alla är stora erkända tillverkare av kvalitetsfilter.

Donaldson - innovativ och hög kvalitet

Donaldson är en av de mest erkända tillverkarna för OEM. Deras filterlösningar används i många tillämpningar över hela världen. Donaldson är ständigt innovativt och använder mycket resurser inom forskning och utveckling tillsammans med sina OEM-kunder. Detta innebär att deras eftermarknadsprodukter håller samma höga kvalitet som OEM-produkterna. Vidare får du samma kvalitet och garanti genom att använda Donaldson-filter som om du använde en originalprodukt. Men till ett förmånligare pris.
Donaldson grundades 1915 och deras första filter var ett luftfilter till en traktor. Sedan dess har de alltid varit en del av filtreringsvärlden och har en solid position när det gäller eftermarknadsfilter. Bland de välkända varumärkena Donaldson finns Duramax, Ultra filter, Torit och många fler.
Vårt stora lager ger dig trygghet.
På JL Filtersystem är vi medvetna om att en hög nivå av leveransservice och tillförlitlighet är avgörande för din verksamhet. I nära samarbete med Donaldson har vi byggt upp ett stort lager i Karlslunde. Vi kan därför ge service och leverera till våra kunder omedelbart. Detta innebär att vi alltid har rätt filter i lager för att hålla din maskin/tillämpning igång utan problem. Antingen Donaldsens originalfilter eller en likvärdig kvalitet från JLF High Quality Filters.

Vi är ledande inom Stauff-filter

När det gäller filter för hydraulik är Stauff en av de bästa på marknaden. Både när det gäller filter, men också när det gäller delar för hydraulik. På vårt systerföretag JL Hydraulik kan vi hjälpa till med alla delar från Stauff.

Stauff har sedan 1955 varit en av de ledande tillverkarna inom hydrauliska tillbehör och är konstant väldigt innovativa. JL Filtersystem har Danmarks största lager av hydrauliska delar och filter från Stauff. Kontakta JL Hydraulik www.jlhydraulik.dk om du behöver delar till din hydraulik, kopplingshållare osv.

Stauff filter för hydraulik
På JL Filtersystem kan vi hjälpa dig att hitta rätt filter för din filterlösning. Stauff har några av marknadens bästa filter för hydraulik. Våra kunder får därför stora fördelar av att vi är Danmarks största distributör av Stauff i Danmark.

Så om du behöver ett Stauff-filter, ett JLF High Quality Filter eller något av våra andra filter av god kvalitet är du välkommen att kontakta oss. Vi är redo att ge dig de bästa råden för era filterbehov.

Hengst Filtration uppfyller den högsta standarden

 • Vi på JL Filtersystem är stolta över att ha valts ut för att marknadsföra och sälja hydraulfilter från tyska Hengst Filtration – tidigare Rexroth – som enda partner på den danska marknaden.

  De tyska kvalitetsfiltren är ett perfekt komplement till vårt breda utbud av hydrauliska lösningar för danska industriföretag och för löpande tillämpningar.

  Därför är hydraulfilter från Hengst ett säkert val:

  • Noggrant testade och högteknologiska filterlösningar vid fabriken i Tyskland som uppfyller de högsta internationella standarderna.
  • Du hittar alltid en passande lösning för alla dina filterbehov.
  • Hengst filterteknik erbjuds för varje tillämpning.
  • Tillsammans med JL Filtersystems kompetenta kunskap och seriösa rådgivning kan du vara säker på att få högkvalitativa filtreringslösningar.
  • Ett komplext produktprogram till konkurrenskraftiga priser.
  • Nedan kan du se ett urval av våra filterlösningar från Hengst (Rexroth).
  .
Gruppe Fluidfilter Schatten

Filtration Group – 100 års erfarenhet av filter

De flesta känner till Filtration Group som Mahle Filter. För några år sedan såldes Mahle’s avdelning för hydrauliska filter till American Filtration Group. Därför har namnet och logotypen ändrats. Men filtren är fortfarande samma högkvalitativa filter.

Mahle började sin produktion av filter redan 1920 och är därför en av de äldsta och mest respekterade tillverkarna av filter i världen. Under de senaste 50 åren har de vuxit till att bli en av de största med en omsättning på 12 miljarder euro 2016. I och med övergången till Filtration Group har fokus på filterutveckling blivit tydligare och idag innoverar Filtration Group inom alla områden av filtrering.

Vårt starka varumärke JLF High Quality Filters eller något av våra andra varumärken kan garanterat ge dig den mest optimala lösningen för dina filtreringsbehov. Filtration Group har filter för alla tillämpningar:

 • Hydrauliska filter
 • Motoroljefilter
 • Bränslefilter
 • Ventilationsfilter
 • Processfilter
 • Och många fler

Och alla de andra...

Förutom de ovan nämnda leverantörerna samarbetar vi med många andra starka tillverkare av filter. Vi kan därför garantera att du som kund alltid får de bästa filtren och de bästa lösningarna hos JL Filtersystem. Vi är alltid redo att hjälpa dig och kan leverera filter för alla tillämpningar inom:

 • Hydraulik
 • Ventilation
 • Motor och motor
 • Off line
 • By-pass
 • HVAC
Rulla till toppen

Prøv vores database med mere end 35.000 filtertyper​