Duplexfilter för industriell filtrering

JL Filtersystem erbjuder duplexfilter för industriellt bruk. Med duplexfilter får du:

  • Högre säkerhet
  • Färre haverier
  • Behåll kontinuerlig drift.
  • Bättre användarupplevelse än vid användning av simplexfilter
  • Lågtrycksfilter, medeltrycksfilter och högtrycksfilter.

Ring +45 30 92 96 10 eller fyll i kontaktformuläret på den här sidan för mer information.

Duplexfilter - undvik produktionsstopp!

När du väljer att använda ett duplexfilter kommer du också att inse hur enkelt det är jämfört med ett simplexfilter.

Eftersom duplexfilter har ett reservfilter kommer du att uppleva mindre driftstopp och därmed färre övervakningstimmar. Detta kommer i slutändan att spara resurser och arbetskraft, och därför behöver du inte ständigt kontrollera dina maskiner.

Duplexfilter är i stor utsträckning ett säkerhetsfilter, vilket ger större säkerhet, tidsbesparingar och lägre kostnader för underhåll och resurser.

Duplexfilter har två filterhus. När det ena är fullt tar det andra över medan det första filtret rengörs och processen fortsätter. Det är därför dessa filter är så resursbesparande för dig – de är i stort sett självförsörjande. Finns som lågtrycksfilter, medeltrycksfilter och högtrycksfilter.

Duplex filter til industrifilrering

Få en erfaren servicepartner

De bästa filterlösningarna på marknaden

JL Filtersystem är inte knutet till specifika byråer eller produkter. Detta ger dig trygghet eftersom du alltid får den produkt som är bäst lämpad för just din uppgift.

Ring 30 92 96 10 eller fyll i kontaktformuläret på den här sidan och få veta mer om hur JL Filtersystem kan hjälpa dig att hitta det optimala duplexfiltret för dina behov.

Köp kvalitetsfilter till alla applikationer.

Stort lager. Bra priser.

JL Filtersystem har utvecklat en omfattande databas med fler än 235 000 filtertyper och maskinlistor. Vår avancerade sökfunktion hjälper dig och gör det möjligt att hitta precis det filter som du letar efter. Oavsett om det är originalfilter eller ersättningsfilter, vi lägger stort fokus vid att JL Filtersystem skall leverera filter av allra högsta kvalitet. Det garanterar dig hög kvalitet, bättre prestanda, längre livstid och färre driftstopp på din maskin. Vi har ett omfattande lager och kan leverera dagligen till väldigt bra priser.

Hitta ditt filter:
Rulla till toppen

Prøv vores database med mere end 35.000 filtertyper​